Geestelijke gezondheidszorg en de wettelijke wijzigingen per 2015

Per 1 januari 2015 krijgen instellingen in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) te maken met de nieuwe wet maatschappelijke ondersteuning en de nieuwe Jeugdwet. Dit heeft gevolgen voor de productieregistratie en facturatie. We hebben een verkenning gemaakt van deze gevolgen. Op basis hiervan zijn de kaders voor een pragmatisch projectplan opgesteld.  Met deze kaders kunt u snel en effectief aan de slag binnen uw organisatie. U wilt immers tijdig klaar zijn voor de nieuwe situatie per op 1 januari a.s. We hebben ook een speciale pagina gewijd aan risico management en de nieuwe WMO/Jeugdwet, klik op de pagina hierboven.

Wilt u meer weten stel u vraag hieronder of neem telefonisch contact met ons op. Ons algemeen nummer is: 06- 82 04 76 66.

Stakeholders en onderwerpen transitie WMO 2015 en Jeugdwet
Stakeholders en onderwerpen transitie WMO 2015 en Jeugdwet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.