Certified Partner voor Organizational Behavior Management

ADRiBA_logo_certified_rgb-1

Pintegrated is nu “Certified Partner” van ADRIBA-VU (www.adriba.nl).

Mede hierdoor kunnen wij oplossingen bieden op het gebied van structurele en blijvende gedragsverandering in organisaties volgens de praktische wetenschappelijke methodiek genaamd: “Organizational Behavior Management”. Een methodiek die al jarenlang succesvol wordt toegepast in de VS door diverse Fortune 500 bedrijven. Voor meer informatie klik op de betreffende pagina in het menu hier boven of bel ons op 06- 82 04 7 666. Mailen kan ook: info@pintegrated.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.