Pintegrated consultancy

Behavior Drives Success

Ethical Influence Practitioner

 • Word een gecertificeerd beoefenaar van ethische beïnvloeding
 • Beheers één van LinkedIn’s top 5 veelgevraagde power skills
 • Live sessies met Dr. Cialdini en andere wereldberoemde experts

Ethical Influence Practitioner Accredited by Cialdini Institute

In samenwerking met het Cialdini Instituut bieden wij het programma “Ethical Influence Practitioner”. Hieronder introduceer ik dit programma aan je.

De 7 geheimen van overtuigen, ontdek wat je hebt gemist

Misschien heb je het boek Invloed en/of het boek Pre-Suasion van Dr. Cialdini gelezen. Dan ben je bekend met zijn werk, een goed begin! Het “Ethical Influence Practitioner” programma biedt een belangrijke volgende stap. Het programma doet dit door wat je hebt geleerd van de boeken van Dr. Cialdini om te zetten in realistische acties. Mocht je de boeken niet gelezen hebben, geen probleem, de basiskennis maakt deel uit van het programma.

Wat je kunt verwachten

Het programma is gebaseerd op tientallen jaren hoog waardig onderzoek en de praktische toepassing van de kennis op het gebied van ethisch beïnvloeden en overtuigen. Daarnaast hebben we er alles aan gedaan om er een efficiënte en positieve leerervaring van te maken. Het programma in het kort:

Wat je onder de knie krijgt

Na het voltooien van je programma, zul je in staat zijn om de wetenschap van overtuigen en beïnvloeden toe te passen op een efficiënte, effectieve en ethische manier. Dit neem je allemaal mee:

Werk aan je eigen uitdagingen

Tijdens het programma werk je aan je eigen case(s). Zo kun je tijdens het programma oplossingen vinden voor je persoonlijke overtuigingsuitdaging(en).

Verdien het officiële certificaat

Na het behalen van het examen ontvang je de unieke “Ethical Influence Practitioner” certificaat en badge dat je kunt delen op Linkedin en opnemen in je email handtekening.

Het programma in het kort

De online training is in het Engels en bevat de volgende modules

*Final Exam (Online assessment)

Dit is een online examen van ongeveer 30-45 minuten. De vragen gaan niet zozeer over het testen van je feitelijke kennis, maar over het beoordelen van je vaardigheden in het toepassen van wat je in de modules hebt geleerd. Om te slagen, moet je 70% van de vragen correct beantwoorden. Maak je geen zorgen – als je je grondig voorbereidt op het examen, zijn we ervan overtuigd dat je het zult halen.

Wie heeft het meeste baat bij

Dit programma is ideaal als je succesvoller wilt overtuigen. Of je nu meer deals wilt sluiten, een betere leider wilt worden of hogere online conversies wilt realiseren, het biedt een blauwdruk voor succesvolle overtuigingskracht.

Een breed scala aan professionals heeft daarom geprofiteerd van de workshops van Dr. Cialdini, zoals:

 • Directeuren
 • Business consultants
 • Financial experts
 • Managers
 • Marketing professionals
 • Sales professionals
 • HR professionals
 • Online professionals
 • Coaches
 • Communicatie professionals
 • Professionele onderhandelaars

Ontwikkeld door wereldberoemde experts

Dr. Robert Cialdini

Dr. Cialdini staat wereldwijd bekend als gerespecteerd wetenschapper in de wetenschap van invloed en de ethische toepassing ervan.

Zijn zeven overtuigingsprincipes zijn een hoeksteen geworden voor mensen die serieus hun invloed willen vergroten. De resultaten van zijn wetenschappelijk onderzoek, zijn uitverkochte keynotes en zijn bestsellers hebben hem een wereldwijde reputatie en het label ‘Godfather of Influence’ opgeleverd. Vraag het aan 100 van ‘s werelds beste CEO’s en ondernemers (waaronder Elon Musk, Mark Cuban en Jeff Bezos), en het boek dat ze het vaakst noemen is Invloed. *

* Research from The Ways to Wealth, January 2022.

Dr. Gregory Neidert

Dr. Gregory Neidert is bestuurslid van het Cialdini Instituut. Hij heeft onderzoek gedaan met Dr. Cialdini.

Als hoogleraar psychologie en C-level organisatieadviseur heeft Dr. Neidert gewerkt met honderden klanten in het bedrijfsleven, non-profit en overheid. Om hen te helpen de principes van overtuigen en beïnvloeden met succes toe te passen, ontwikkelde hij het Core Motives Model of Social Influence, dat Dr. Cialdini beschouwt als “onmisbaar om te begrijpen waarom en hoe de principes van overtuiging het meest effectief kunnen worden toegepast.”

Bas Wouters

Bas Wouters is medeoprichter en CEO van het Cialdini Instituut. Hij is al jaren een vertrouweling van Dr. Cialdini, zowel persoonlijk als zakelijk.

Na een succesvolle carrière als ondernemer, werd Wouters een expert van wereldklasse in overtuigingskracht en gedragsontwerp. In zijn bestseller en bekroonde boek Online Influence combineert hij het werk van Dr. Cialdini met dat van andere gerenommeerde gedragsdeskundigen. Dr. Cialdini vroeg Wouters om CEO te worden van het Cialdini Institute “vanwege de unieke reeks kwaliteiten die hij heeft als overtuigingsexpert, succesvolle zakenman en goede vriend.”

SMALL INVESTMENT BIG OUTCOME

Platinum € 2.497

 •  

Gold € 1.997

 •  
POPULAIR

Silver € 1.597

 •  

Alle prijzen zijn exclusief BTW en inclusief Participant’s Guide.

This course is also available in English and Spanish, please contact us.

Contact