Over ons

 

Mission Statement: 

“We helpen onze klanten om hun bedrijfsprocessen en organisatiegedrag te optimaliseren door een holistische, rationele en data-gedreven aanpak.”

Waarom Pintegrated?

Pintegrated bundelt 25 jaar ervaring in het optimaliseren van (team)prestaties. Dit doen door te zorgen voor een goede afstemming tussen systemen, mensen en organisaties. Dus: efficiënt ingericht procesmanagement en effectief gedragsverandering.

Samenwerkingspartners

Pintegrated Consultancy is in 2014 opgericht. Vanaf het prille begin hebben we werken we samen met andere marktpartijen. Dit om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Pintegrated is partner van Mavim (www.mavim.nl) en ADRIBA-VU (http://www.adriba.vu.nl) en werkt samen met PragmatiQ BV (www.pragmatiq.nl).

Pintegrated Smart Process Design

Onze integrale benadering van prestatieverbetering is verwerkt in het concept Pintegrated Smart Process Design en bestaat uit de volgende kernelementen:

De integrale benadering maakt het mogelijk om daadwerkelijk de prestaties duurzaam te verbeteren.

Werkwijze

De Pintegrated aanpak is rationeel, data-gedreven met een holistische kijk op bedrijfsvoering, op basis van een compact plan van aanpak met meetbare producten en heldere deadlines.

Contact

Duurzaam de prestaties van uw team verhogen? Bel voor een demonstratie bij u op kantoor: +31 (06) 22 72 30 57 of stuur een bericht via onderstaand formulier.

Albert

Pintegrated Consultancy